Hét internationale bureau voor banen en professionals in de zorg sector

Opzoek naar een baan in de zorg in binnen of buitenland? Of jouw organisatie versterken met goed geschoolde professionals uit Nederland of daarbuiten? Wij zijn er voor je.

Wie is Korint International Recruitment?

We weten wat er speelt in de zorg. We werven talenten. We durven buiten de traditionele zorgkaders te denken. We zoeken niet alleen in Nederland, maar wereldwijd naar de beste kandidaten. We dromen van de perfecte zorg, geleverd door professionele en intrinsiek gemotiveerde mensen.

Wij zijn toegeweid

Met ons internationale netwerk zorgen wij dat jij een baan of medewerker vindt die bij je wensen past.

Wij zijn ambitieus

Wij begeleiden professionals zo optimaal mogelijk zodat die zich blijven ontwikkelen.

Wij zijn professioneel

Wij weten alle (inter)nationale eisen en screenen onze kandidaten op de juiste diploma’s en documenten.

Enkele quotes van zorgprofessionals.

Het werken in het buitenland bracht meer dan alleen professionele ontwikkeling met zich mee. Het klimaat, de vriendelijkheid van de mensen, de mogelijkheid tot persoonlijke groei en het zelfstandig functioneren hebben bijgedragen aan een onvergetelijke ervaring!

Josina Zouhair-Weber

IC-verpleegkundige, Aruba

Het is zo’n groot verschil op een positieve manier. Dat had ik in het begin niet verwacht. En de omgeving… Wauw! Ik zou het zeker aanraden om via Korint Medical Recruitment naar Zwitserland te gaan, echt serieus! Ze hielpen me echt met alles!

Kayleigh van der Heijden

Fysiotherapeut, Zwitserland

Bovendien was het geweldig dat Korint mij gratis een huurauto voor de week ter beschikking stelde en dat de accommodatie voor het proefproject door het ziekenhuis werd verzorgd.

Clarissa Funke

Operatieassistent, Zwitserland

Ik zou Korint Medical Recruitment zeker aanraden. Ik had echt geen idee hoe ik het allemaal moest regelen. Ze hebben me echt geholpen bij de stappen die ondernomen moesten worden. Alles werd stap voor stap uitgelegd. Ik nam in september contact op en januari ben ik gaan schnuppern.

Femke van de Siepkamp

Verpleegkundige, Zwitserland

Ik kon een huis vinden dankzij een medewerker van Korint. Dat was erg fijn en zorgde voor minder stress.

Vicky Trivino

Spaanse Verpleegkundige, Nederland

Er wordt ruimte gemaakt voor je persoonlijke wensen! Dat is een mooie belofte tijdens een sollicitatiegesprek, maar ik heb zelf mogen ervaren dat het echt zo is!

Chantal Jansen

Operatieassistent, Sint Maarten

Toen ik aankondigde dat ik zou vertrekken, om helemaal opnieuw te beginnen in een land waar ik nog nooit was geweest, zag ik, naast het enthousiasme van heel wat vrienden, ook wel wat fronsende gezichten. Ze hadden ongelijk; dit is ongetwijfeld de beste beslissing die ik ooit nam!

Lindsay Jeffries

Psychologe, Aruba

Ze hebben mij aan werkplekken gekoppeld die mij enorm interesseerde. Ook wanneer ik een gesprek had gehad werd ik gelijk opgebeld met de vraag hoe het ging.

Elien van der Meulen

Ergotherapeut, Zwitserland

Ik werd warm ontvangen en er werd echt naar mij geluisterd.

Jorinde van Manen

Verplegingsassistent, Engeland

Van de witte zandstranden op Aruba tot de bergtoppen van de Zwitserse Alpen.

Wij hebben talloze internationale mogelijkheden voor verschillende vakgebieden binnen de zorg. Meer weten over onze landen bekijk de pagina’s.

Onze voordelen op een rijtje

Korint is hét internationale bemiddelingsbureau voor de zorgprofessional en zorginstelling.

Recruiters uit de zorgsector

Onze recruiters komen zelf uit de zorgsector. Ze weten wat er speelt en wat belangrijk is voor jou als zorgprofessional. Zo ga je goed voorbereid jouw eigen avontuur aan.

Wij kennen het proces en ondersteunen je in het volledige traject

Door onze ervaring weten wij wat er allemaal komt kijken bij het werken in het buitenland. Denk hierbij aan taalniveau’s, erkenning van jouw diploma’s en het vinden van huisvesting. Als je via Korint gaat wordt je begeleid van begin tot eind.

Jouw wensen staan bij ons centraal!

We vinden het belangrijk te ontdekken waar jij je goed bij voelt. Wat wil jij bereiken in je werk? Welke competenties wil je ontwikkelen? Wij zijn er om jou te helpen!

Altijd een Nederlands contactpersoon

Waar ter wereld jij ook gaat werken je hebt bij ons altijd een Nederlands contactpersoon waar je op terug kan vallen.

Uitgebreid internationaal netwerk in de zorg

Omdat we de beschikking hebben over een uitgebreid netwerk en samenwerkingsverbanden met zorginstellingen over de hele wereld kunnen we altijd iets voor je betekenen.

Zachte landing terug in Nederland

En mocht jij na jouw internationale avontuur weer terug willen naar Nederland? Dan kun jij via onze labels Koraal PMS en Kommpass MSP ook hier weer direct aan de slag!

Samenwerken? Wij staan voor je klaar!

l

Laat ons contact opnemen

Gebruik ons aanmeldformulier om al jouw gegevens achter te laten. Daarna nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Liever zelf contact opnemen?

Stuur dan een mailtje of bel ons (op werkdagen bereikbaar tussen 08:30 en 17:00).